Σελίδες

chat

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

mytog.net




URL: http://www.mytog.net

To MyTog.Net είναι ένα κλειστό,ελληνικό tracker site,συνέχεια του ιστορικού teamofgreekz.com και του "αδερφικού" του greektracker,τα οποία και έκλεισαν αρκετά απότομα αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω τους..

 Φυσικά και το θετικό του ότι είναι ελληνικό το καταλαβαίνετε χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.
Το ότι είναι κλειστό σημαίνει ότι για να γίνετε μέλη του χρειάζεστε πρόσκληση,την οποία μπορεί να σας τη δώσει μόνο κάποιο μέλος του MyTog.Net.Βέβαια το μέλος που θα επιλέξει να σας προσκαλέσει έχει και κάποια "ευθύνη" για εσάς,κάτι που σημαίνει πως εάν εσείς φανείτε ασυνεπείς στους κανόνες του site ,το μέλος που σας προσκάλεσε ίσως να βρεθεί σε δύσκολη θέση.
Τέλος υπάρχει Forum ώστε να μπορούν τα μέλη να επικοινωνούν πιο άμεσα μεταξύ τους και φυσικά για να λύνονται οι όποιες απορίες προκύψουν αλλά και η δυνατότητα να γίνει κάποιος V.I.P. member,μέσω μίας δωρεάς,με αποτέλεσμα να έχει διάφορα προνόμια.
  Εγγραφή μόνο με πρόσκληση
         
Αντιδράσεις:




private-torrent.com




URL: http://www.private-torrent.com  

Η σελίδα  ξεκίνησε στις αρχές του 2011”ερασιτεχνικά” με σκοπό να προσφέρει την δυνατότητα διαμοιρασμού παντός είδους υλικού. Εύκολα προσβάσιμο για όλους,τους ειδικούς πάνω στα θέματα τεχνολογίας αλλά και τους μη.
Για αυτό προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το περιβάλλον τις σελίδας όσων το δυνατόν λιτό αλλά και μοντέρνο παράλληλα.

Ελαχιστοποιώντας τις λειτουργίες τις σελίδα σε αυτές που πραγματικά χρειάζονται και αφαιρώντας οτιδήποτε περιττό για τον απλό χρήστη.
Για να μπορέσει κάποιος βέβαια να ενταχθεί σε αυτό το σάιτ  δεν είναι και ότι πιο απλό μιας και πρέπει να έχει προσκληθεί από ήδη υπάρχον μέλος
         
Αντιδράσεις:




torrents-zone.com


Εγγραφή: Μόνο με Invite


Προκειται για εναν ελληνικο τρακερ ο οποιος βρισκεται κοντα σας πανω απο 9 χρονια και σκοπος του ειναι να προσφερει στον ελευθερο διαμοιρασμο, στη διασκεδαση με παιχνιδια online μουσικη "Radiomania",διαγωνισμους και φυσικα καλη παρεα στο chat του. Ο τρακερ τον τελευταιο 1 1/2 χρονο δουλευει στην αναβαθμισμενη και τελευταια εκδοση του λογισμικου που χρησιμοποιει.
         
Αντιδράσεις:




p2planet.net



URL: http://www.p2planet.net


Πρόκειται για έναν Ελληνικό Tracker ο οποίoς έχει πάρα πολλά να προσφέρει στο χώρο του ελεύθερου διαμοιρασμού,ο Tracker λειτουργεί κάτω από νέο λογισμικό τις τελευταίες 20 μέρες και ο αριθμός των Torrents είναι πάρα πολύ μεγάλος.

Οι κατηγορίες λίγο ως πολύ είναι σε όλους γνωστές θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στον Tracker μας θα βρείτε μεγάλη συλλογή από παλιές ταινίες (Oldies)


και own rips τα οποία είναι σπάνιο να τα βρείς σε όλους τους Trackers.Η φιλοσοφία μας είναι λίγο διαφορετική ίσως από άλλα sites που κυκλοφορούν στην αγορά.





Το p2planet έχει ως σκοπό να προσφέρει στους χρήστες του ότι καινούργιο υπάρχει εντελώς δωρεάν και χωρίς

κανένα όφελος από τους χρήστες του καθώς είναι από τα Site που δεν σκέφτεται τις διαφημίσεις και τα Dοnates και λέει ΝΑΙ  στον ελεύθερο διαμοιρασμό αρχείων.

Επίσης ένα ακόμα θετικό στοιχείο του p2planet είναι ότι στο site υπάρχουν πολλοί  Servers και Seedbox με αποτέλεσμα

ο διαμοιρασμός αρχείων να γίνετε με πάρα πολύ μεγάλες ταχύτητες.

Οι εγγραφές είναι ανοικτές αλλά για λίγο χρόνο μιας και θα κλείσουν σε σύντομο διάστημα.
         
Αντιδράσεις:




galaxy-tracker.net




URL: http://galaxy-tracker.net
Είμαστε μια παρέα απο ένα μακρινό γαλαξία που νοσταλγεί τα παλιά καλά Greek Torrent και είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τα δεδομένα της Ελληνικής p2p σκηνής! =)
Σε ένα μακρινό γαλαξία.

O Galaxy Tracker είναι ένα δίκτυο υπολογιστών peer-to-peer (ή P2P) που επιτρέπει σε πολλούς υπολογιστές να μοιράζονται τους πόρους τους ισοδύναμα.

Κανένα από τα αρχεία που εμφανίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον server.
Οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά από τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας.
Στον server του Galaxy Tracker αποθηκεύονται ΜΟΝΟ οι πληροφορίες για τα περιεχόμενα των καταλόγων που οι συμμετέχοντες επιθυμούν να μοιράζονται και οχι τα ίδια τα αρχεία.
Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας Galaxy-Tracker.net δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για αυτά που δημοσιεύονται από τους χρήστες, ούτε για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια τους. Όπως η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης ιστοσελίδων ετσι και ο Galaxy Tracker είναι μια "μηχανή αναζήτησης" αρχείων. Οπως η Google δεν ευθύνεται για τις ιστοσελίδες οι οποίες εμφανίζονται μέσω αυτής ετσι και ο Galaxy Tracker δεν φέρει καμιά ευθύνη για τα αρχεία που μπορούν να βρεθούν μέσω αυτού!
         
Αντιδράσεις:




mydlms.com




Ένας φρέσκος τράκερ 1 χρόνου λειτουργίας του,πολλά υποσχόμενος με φιλικό περιβάλλον προς τον χρήστη.Πιστεύουν στην ιδέα του ελέυθερου διαμοιρασμού χωρίς να υπάρχουν διαφημίσεις και donation.
Προσπαθούν για το καλύτερο και να βοηθήσουν όλους όσους εγγραφούν να βρουν τα αρχεία που ζητάνε όσο πιο γρήγορα μπορούν. Υπάρχει ράδιο το οποίο κρατάει συντροφιά στους χρήστες όλη μέρα όπως επίσης και πλήρες forum για επίλυση αποριών και τεχνικών ζητημάτων. Upload μπορούν να κάνουν όλα τα μέλη και να βοηθήσουν στην προσπάθειά τους.
         
Αντιδράσεις:




Gamwtinepoe.info


 




URL: http://www.Gamwtinepoe.info
Εγγραφή: Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για όλλους.
Καλωσηρθατε στον νέο μας τράκερ Gamwtinepoe.info.
O Tracker αυτός δημιουργήθηκε από αντίδραση στα σχέδια όλων αυτών που θέλουν να κονομάνε στην πλάτη των φτωχών και αδυνάτων!
         
Αντιδράσεις:




d4ever-kids.co

alt

 

 
 
 
 
 

Εγγραφή: Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για όλους.

 

Το όνομα του τα λέει όλα..

 

Με πολλή περηφάνια σας παρουσιάζουμε τον πρώτο απόλυτα παιδικό ελληνικό Tracker.
Το μικρό αδερφάκι του d4ever.cc άνοιξε, με πολλή αγάπη και μεράκι για τα παιδιά, και απευθύνεται στις πιο τρυφερές ηλικίες παιδιών έως και 14 ετών.

Το ραδιάκι θα συντροφέψει τα παιδιά μας με παιδική μουσική και παραμύθια όλη την ημέρα και τα torrents είναι προσεκτικά επιλεγμένα για αυτές τις ηλικίες.
         
Αντιδράσεις:




leecherworld.info



URL: http://leecherworld.info
Εγγραφές ανοιχτές.
Ακόμα ένας Ελληνικός tracker άνοιξε για να σας υποδεχτεί και να μοιραστεί μαζί σας σχεδόν τα πάντα! 
Οι εγγραφές προς το παρόν είναι ανοιχτές


         
Αντιδράσεις: