Σελίδες

chat

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

galaxy-tracker.net




URL: http://galaxy-tracker.net
Είμαστε μια παρέα απο ένα μακρινό γαλαξία που νοσταλγεί τα παλιά καλά Greek Torrent και είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τα δεδομένα της Ελληνικής p2p σκηνής! =)
Σε ένα μακρινό γαλαξία.

O Galaxy Tracker είναι ένα δίκτυο υπολογιστών peer-to-peer (ή P2P) που επιτρέπει σε πολλούς υπολογιστές να μοιράζονται τους πόρους τους ισοδύναμα.

Κανένα από τα αρχεία που εμφανίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον server.
Οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά από τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας.
Στον server του Galaxy Tracker αποθηκεύονται ΜΟΝΟ οι πληροφορίες για τα περιεχόμενα των καταλόγων που οι συμμετέχοντες επιθυμούν να μοιράζονται και οχι τα ίδια τα αρχεία.
Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας Galaxy-Tracker.net δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για αυτά που δημοσιεύονται από τους χρήστες, ούτε για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια τους. Όπως η Google είναι μια μηχανή αναζήτησης ιστοσελίδων ετσι και ο Galaxy Tracker είναι μια "μηχανή αναζήτησης" αρχείων. Οπως η Google δεν ευθύνεται για τις ιστοσελίδες οι οποίες εμφανίζονται μέσω αυτής ετσι και ο Galaxy Tracker δεν φέρει καμιά ευθύνη για τα αρχεία που μπορούν να βρεθούν μέσω αυτού!
         
Αντιδράσεις:




5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/8/14, 10:57 μ.μ.

    btmaniac.org neos tracker! prostheste ton sto blog sas.

    http://i.imgur.com/SpLOLgf.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/15, 1:44 π.μ.

    O btmaniac.org einai to palio gamato.info

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/3/15, 12:48 π.μ.

    Ως επίσιμη "φωνή" του tracker btmaniac.org θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως καμία σχέση δεν έχουμε με το gamato.info. Είμαστε νέος και ανεξάρτητος tracker! Ο χρήστης που "διαφημίζει" κακός τον tracker μας δεν έχει σχέση με τον btmaniac.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή